cvijeće, pisanice, kolači..

Izabel i Indira počele s pripremama za Uskrs: 'Kako je kod vas? 'Stižete li sve?'

08.04.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Blagdansko raspoloženje vlada na ulicama i u trgovinama, ali još više u domovima. Neki poznati odlučili su podjeliti kako kod njih teku završne faze pred slavlje

Raskošan blagdanski stol, vesele pisanice u košaricama, te pokoji uskrsni zeko rado su viđeni gosti u u domovima naših zvijezda koje će sutra blagovati sa svojim obiteljima, a danas sve mora biti gotovo. Indira Levak objavila je selfi i upitala svoje fanove stižu li i oni s pripremama.

'Skuhala šunku, napravila francusku, ofarbala jaja, ispekla kolače.. a sad malo u život. Stižete li sve?', napisala je pjevačica. Pozitivnih komentara njezinih fanova dakako, svakako nije nedostajalo. 'Kod tebe uvijek vrijedne ručice', 'Svaka čast divna ženo', poručili su joj. Bilo je i onih koji su joj napisali kakvo je 'stanje' kod njih, a neke je zanimalo i kad će Indira izbaciti novu pjesmu.

Izabel Kovačić je svoj luksuzno uređeni dom odlučila ukrasiti s više buketa cvijeća. Stavljala ih je u vazu, a imala je i neodoljivog pomagača, sina Ivana. Taj preslatki prizor podijelila je s ostatkom svijeta a očekivano, nema tko se s njime nije oduševio.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL