poznati par

Izabel Kovačić konačno otkrila kako je započela ljubavna priča s Mateom Kovačićem

24.02.2024 u 20:52

Bionic
Reading

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića vlasnica je uspješnih modnih biznisa, a na Instagramu je prati čak 454.000 pratitelja kojima je danas ispričala svoju ljubavnu priču

Izabel Kovačić mnogi izdvajaju kao jednu od najljepših 'wagsica' s najboljim ukusom u modu, a na Instagramu je prati čak 454.000 pratitelja. Upravo je njima danas tijekom dana ponudila mogućnost da je pitaju raznorazna pitanja, a tako je i odgovorila na pitanje o ljubavi s Mateom Kovačićem.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometaša oženio je svoju dugogodišnju djevojku u lipnju 2017. godine nakon sedam godina ljubavne veze.

Još otprije je poznato kako i Izabel i Mateo potječu iz pobožnih obitelji te su oboje slobodno vrijeme rado provodili na druženjima u župi. Mateo je bio ministrant, a lijepa je Izabel pjevala u župnom zboru, a među njima je zaiskrilo baš na jednom od druženja u prostorijama crkve sv. Antuna u Sesvetskim Selima, gdje su se kasnije i vjenčali.

'Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Otišla sam na trčanje sa svojom prijateljicom i stale smo u hobi sobi koja je bila pored naše crkve (gdje smo uglavnom provodili slobodno vrijeme), tamo je on igrao Play Station s još nekima i od tog trenutka postali smo najbolji prijatelji', napisala je Izabel koja je Matea zavoljela još u tinejdžerskim danima.

UZ POZNATu PODRŠKU

Izabel Kovačić plijenila elegancijom na otvaranju vlastite trgovine u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Izabel je prije nekoliko godina sa sestrom Ivanom pokrenula i vlastiti modni brend Lunilou, a prije nekoliko tjedana lansirala je i novi brend Izakova.