Deva Cassel

Prelijepa kći Monice Bellucci ostavlja bez daha u 'goloj' haljini

22.02.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Deva Cassel već je pokazala svoj glumački talent, kao i vrstan smisao za modne kombinacije, a sada je zablistala i na modnoj pisti

Deva Cassel, lijepa kćer Monice Bellucci i Vincenta Cassela, bila je glavna protagonistica modne revije Alberte Ferretti na Tjednu mode u Milanu, noseći lepršavu 'golu' haljinu u kojoj je sve ostavila bez daha.

19-godišnja ljepotica na modnoj pisti osvanula je u čarobno zavodljivoj kreaciji - dugačkoj haljini blago prozirne krem tkanine, čiji se mekani materijal nježno prelijevao po njenoj vitkoj silueti.

Duboki prorez obogaćen smeđom čipkom sa samo jedne strane te sitnim ružama nježne boje cappuccina duž struka sve je učinio iznimno zavodljivim, dok su elegantni dugački rukavi dali glamurozni prizvuk.

  • +4
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

U ovoj skupocjenoj haljini Deva je djelovala kao iskonski simbol poetične ženstvenosti, koju je dodatno naglašavala kosa u raspuštenim valovima i suptilna šminka prirodnih tonova.

Ovim zapaženim nastupom na milanskoj reviji Deva Cassel je najavila početak blistave karijere u ulozi manekenke, a ranije se pokazala i kao iznimno talentirana glumica nastupom u talijanskom filmu 'La bella estate'.

Nedavno smo je vidjeli u očaravajućem izdanju na reviji Diora na kojoj se pojavila s dečkom, 24-godišnjim talijanskim glumcem Saulom Nanijem s kojim je u vezi od listopada.

DEVA CASSEL

Ove fotografije potvrđuju zašto je svi zovu jedinom pravom nasljednicom Monice Bellucci

Pogledaj galeriju

Odabir lijepe brinete tada je činio laskavi baloner u duhu 50-ih, koji je nosila poput haljine, uparivši ga s crnim stiletto štiklama, blještavim zlatnim naušnicama i poznatom Diorovom torbicom Saddle.