S KRALJEVSKIH DVORA

Iz Buckinghamske palače najavili još jedno kraljevsko vjenčanje

20.09.2018 u 11:05

Bionic
Reading

Na veliku radost brojnih ljubitelja britanske kraljevske obitelji, nakon ovogodišnjeg vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, kao i onog princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, i u idućoj nas godini očekuje novo slavlje. Ovoga puta pred oltar će Lady Gabriella Windsor, kći kraljičinog rođaka princa Michaela od Kenta

Iako je, trenutno, u prvom planu skorašnje vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, do kojeg je ostalo nešto manje od mjesec dana, iz Buckinghamske palače već su najavili novo, koje bi se trebalo održati idućeg proljeća.

  • +6
Lady Gabriella Windsor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U srijedu je tako, službenom objavom iz Palače, otkriveno da se zaručila Lady Gabriella Windsor, kći kraljičinog rođaka, princa Michaela od Kenta, koja će se na proljeće udati za Thomasa Kenta.

'Princ i princeza Michaela od Kenta presretni su što mogu objaviti zaruke njihove kćeri Lady Gabrielle Windsor i gospodina Thomasa Kingstona', stoji u objavi, a otkrilo se kako se par zaručio u kolovozu na jednom od Kanalskih otoka.

Inače, Lady Gabriella, poznatija kao Ella, radi u tvrtki Branding Latin America kao Senior Director, a surađuje kao novinar i s The London Magazine, dok se njezin budući suprug bavi investicijama.