NITKO NIJE IZNENAĐEN

Dva mjeseca uoči vjenčanja princeza Eugenie otkrila i tko će joj biti vjenčana kuma

06.08.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Dvije sestre, kraljičine unuke, dale su zajednički intervjuu za britanski Vogue, u kojem je starija od njih, princeza Eugenia, otkrila još poneke detalje skorašnjeg vjenčanja s Jackom Brooksbankom

Kraljičine unuke, princeze Beatrice i Eugenie, dale su intervju za britanski Vogue, u kojem su progovorile o tome koliko je teško odrastati pred očima javnosti, ali i kako je zaista biti dio kraljevske obitelji. Kroz razgovor, princeza Eugenie otkrila je i kako će 12. listopada, kada će se udavati za svog zaručnika Jacka Brooksbanka, uz nju stajati njezina mlađa sestra Beatrice, koja će joj ujedno biti i vjenčana kuma.

  • +6
Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ta vijest malo je koga začudila, budući da se zna koliko su dvije sestre, među kojma je razlika manje od dvije godine, itekako bliske, a nemalo su puta isticale u javnosti i kako su najbolje prijateljice.

U ulozi malenih djevera i djeveruša i ovoga će se puta naći princ George i princeza Charlotte, a šuška se kako bi uz Charlotte mogla hodati i Theodora Rose William, petogodišnja kći pop zvijezde Robbieja Williamsa.

U istom intervjuu buduća mladenak otkrila je kako će cijelo vjenčanje, baš kao što je uredila i njihov dom, biti u potpunosti bez plastike. Iako se datum vjenčanja bliži, Eugenie tvrdi kako nije niti najmanje nervozna.

  • +20
Princeza Eugenia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Naravno da postoji napetost jer želiš da sve bude savršeno, no onda shvatiš da će uz tebe stajati muškarac kojeg ćeš voljeti zauvijek, i više ništa nije važno.'