VOLE PLATINU

Harry i Meghan još su jednom prekinuli kraljevsku tradiciju, ovog puta odabirom vjenčanog prstenja

02.08.2018 u 06:50

Bionic
Reading

Iako je kraljevsko vjenčanje godine, ono princa Harryja i Meghan Markle, održano još 19. svibnja, u javnost ne prestaju pristizati nepoznati detalji ceremonije. Sada se otkrilo kako se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i nisu baš držali kraljevske tradicije kada je riječ o odabiru prstenja

Princ Harry i Meghan Markle ozakonili su svoju vezu 19. svibnja u kapelici St. George u dvorcu Windsor jednom od najromantičnijih svadbenih ceremonija slavnih svih vremena. Samo vjenčanje secirano je do najsitnijeg detalja, a sada je otkriveno kako su, birajući vjenčano prstenje, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prekinuli još jednu kraljevsku tradiciju.

Iako su, baš kao i svi članovi kraljevske obitelji, svoje povjerenje dali Cleave and Companyju, kada je riječ o materijalu od kojeg su izrađene burme, birali su ono što njima odgovara.

I dok je prsten Meghan Markle, izrađen od velškog zlata, dar kraljice, princ Harry odabrao je prsten od platine s teksturom. No nije samo time promijenio kraljevsku tradiciju. Naime, za razliku od svog brata, princa Williama, i djeda, princa Philipa, koji su odlučili pospremiti na sigurno svoje vjenčano prstenje, Harry svoju burmu nosi s ponosom.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia