svestrani skijaš

Ivica Kostelić pokazao kako se svira blues

19.11.2017 u 19:08

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da je najbolji hrvatski skijaš svih vremena i vrsni gitarist. S prijateljem blues glazbenikom Tomislavom Golubanom zajedno je snimio i nekoliko pjesama, a sada su skupa nastupili u sklopu Zagorje Ethno Blues festivala. Ivica Kostelić pokazao je svojim fanovima kako je izgledala izvedba jedne od pjesama

Osim što je poznat po skijanju, Ivica Kostelić gaji veliku ljubav prema glazbi, gitari te bluesu i rock’n’rollu. U početku je slušao stare majstore Delta bluesa, a kasnije je njegov interes otišao prema Chicago-bluesu. U zabočkom City Caffeu s Tomislavom Golubanom još jednom je pokazao koliko uživa u glazbi i koliko mu dobro ide u glazbeničkim vodama.

Iza Ivice su glezbene suradnje i sa Singrlicama, Borisom Novkovićem, sastavom Yellow Submarine. Sa pratećim Gegenschulter bendom 2002. godine snimio je album pod nazivom 'Užas je naša furka', a na Zagorje Ethno Blues festivalu oduševio je izvedbom pjesme Muddyja Watersa 'Hoochie Coochie Man'. Snimku s nastupa podijelio je na svom Facebook profilu.

  • +3
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i djecom prošetao gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL