tatini nasljednici

Pogledajte fotografiju kojom je Ivica Kostelić ponovo raznježio svoje fanove

14.09.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Slavni tate često se na društvenim mrežama pohvale kakvom toplom fotografijom svoje djece, što redovito raznježi njihove pratitelje. Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić pokazao je novom fotkom koliko uživa sa svojim sinovima, 3-godišnjim Ivanom i 14-mjesečnim Leonom

'Generation Next na sljemenskom Crvenom spustu. Ivan je podučio mlađeg brata: 'Vidiš, ovo je puška koja puca snijeg'', napisao je Ivica Kostelić pored fotografije na Facebooku. Na njoj se Ivičini preslatki plavokosi sinčići Ivan i Leon vide s leđa, dok stariji Ivan, koji je već stao na skije, pokazuje mlađem bratu top za umjetni snijeg.

Fotografija je skupila skoro četiri tisuće lajkova, a pratitelji su Ivici poručili: 'Čekamo prvi snijeg da vas vidimo na Sljemenu', 'Preslatki su ti, želim im sretno djetinjstvo, dečki, uživajte sa svojom majkom i tajom!', 'Jedva čekam da nas uveseljavaju kao teta Janica i tata Ivica', 'Budući kraljevi Crvenog spusta i Sljemena'.

Ivica je trenutno na pripremama na ledenjaku Zermattu, a njegova supruga Elin gotovo svaki dan provodi vrijeme sa sinovima na Sljemenu, u Maksimiru, na Bundeku ili Jarunu. Dječaci obožavaju juriti po prirodi, a stariji Ivan posebno voli trčati.

  • +3
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i djecom prošetao se gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL