baš poput oca

Ivica Kostelić pohvalio se da su i sinovi krenuli njegovim stopama

22.10.2017 u 19:50

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić ponosni je otac dva sinčića. Kada je prije tri godine po prvi puta postao otac, njegov su se životni prioriteti potpuno promijenili. Mnogi možda ne znaju da osim skijaškog, Ivica ima još jedan talent, a sada je otkrio da su ga naslijedili i njegovi mališani

Osim skijanjem, koje je njegova prva ljubav, Ivica Kostelić godinama je gajio simpatije prema gitari i glazbi. Nije to neka tajna, te je i sam često znao naglašavati koliko voli umjetnost.

Odrastajući uz takvog talentiranog oca, i trogodišnji sinčić Ivan te 14-mjesečni Leon također su pokazali interes za glazbom.

KOSTELIC BROTHERS BAND Coming soon 😃👶🏼🕺🎤🎸

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

'Bend braće Kostelić', napisao je Ivica ispod preslatkog videa koji je objavio na svojim društvenim mrežama. Iz snimke je vidljivo je da je svojim mališanima, legendarni sportaš kupio igračke kojima mogu pokazati svoja glazbena umijeća.

Workin' on them chords with daddy cool 🎸 It's good to be home 😊

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Simpatičan video uradak na kojem stariji brat stoji za mikrofonom i nerazumljivo pjeva, a mlađi pokušava svirati na gitari brzo je raznježio sve njegove obožavatelje.

  • +3
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i djecom prošetao gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL