ENERGETSKI DORUČAK

Sljeme se zabijelilo, pogledajte što rade mali Kostelići

14.11.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić na društvenim se mrežama voli pohvaliti aktivnostima svojih preslatkih sinčića pa smo provjerili kako su Kostelići reagirali na prvi ovosezonski snijeg na Sljemenu

Ta četiri centimetra snježnog pokrivača koji je u ponedjeljak zabijelio vrh Medvednice, priznajemo, i nisu baš neka skijaška podloga, ali bude nadu da ćemo ove sezone uživati u snježnim radostima na Sljemenu.

Zanimalo nas je stoga kako su prvi ovosezonski snijeg na domaćem brdu dočekali u obitelji najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena, koji se prije godinu dana pohvalio prvim skijaškim koracima svoga starijeg sina, trogodišnjeg Ivana.

'Moglo bi se reći da jabuka ne pada daleko od stabla', napisao je ponosni tata Ivica uz video malenog Ivana koji je otkrio čari snijega na skijama.

  • +37
Prvi snijeg na Sljemenu Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook Skijalište Sljeme

Osim skijanja, tata Ivica ima još jednu veliku ljubav - glazbu, a svojim je vještim prebiranjem po žicama gitare jednako znao razveseliti publiku kao i skijaškim umijećem.

Ne pada jabuka daleko od stabla, samo je pitanje na koju će se stranu otkotrljati. Ivan i njegov 15-mjesečni brat Leon, pod umjetničkim imenom 'Bend braće Kostelić', otkrili su nedavno svoj glazbeni dar.

U svijetu sporta doručak je vrlo važna stvar, u svijetu rock glazbenika doručak je uglavnom nepoznanica. Po 'energetskom' doručku s AC/DC-jem na meniju, koji je Ivanu i Leonu pripremio tata Ivica, zaključite na koju su se stranu 'jabuke otkotrljale'.

  • +3
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i djecom prošetao se gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL