ZANIMLJIV DETALJ

Ivica Kostelić otkrio kakve su blizanke Jana i Kata, ali i kako se slažu sa starijom braćom

18.02.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Danas je u zasluženoj mirovini, no uz ime Ivice Kostelića uvijek će se spominjati kako je bio najbolji skijaš Hrvatske. 41-godišnjak je svoju sportsku karijeru zamijenio ulogom savjetnika hrvatske skijaške reprezentacije, ali i onom očinskom. Upravo je o svojoj djeci progovorio u posljednjem intervjuu

O svom privatnom životu, ponajviše o četvero djece koje ima sa suprugom Elin, bivšom islandskom skijašicom, Ivica Kostelić se ovoga puta raspričao za Story.hr i otkrio mnoge zanimljivosti. Elin i Ivica Kostelić imaju petogodišnjeg Ivana, četverogodišnjeg Leona i blizanke Janu i Katu koje će u ožujku proslaviti i svoj veliki prvi rođendan.

Na pitanje kakve su karakterno blizanke i kako se slažu sa braćom, 41-godišnjak je rekao: 'Odlično napreduju, po karakteru su dosta različite, a za sada se dobro slažu. Spavanje kako kada. Ponekad je dobro, a ponekad noći znaju biti užasne. Dečki su se pokazali u jako lijepom svjetlu, tetoše sestrice i pomažu nam. Čak sam malo iznenađen u kolikoj mjeri se viteški odnose prema njima.'

  • +3
Elin i Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kroz razgovor je Ivica Kostelić otkrio i kako su dječaci već poprilično dobri skijaši i da rado skijaju, no, nažalost, zbog pandemije koronavirusa ove se godine još nije mogao 'početi razvijati'.

'Mislim da su djeca najveće bogatstvo. Što se tiče očinstva, za eventualne promjene je vjerojatno najbolje upitati moju okolinu, ali ono što sam primjećujem je manja sklonost riskiranju nego prije', zaključio je Ivica Kostelić.