NEMA DOBRODOŠLICE

Potez bez presedana: Melania Trump još uvijek se nije sastala s budućom prvom damom Jill Biden

15.01.2021 u 14:26

Bionic
Reading

Prva dama Melania Trump kojoj će na toj poziciji ostati još manje od tjedan dana još uvijek nije organizirala sastanak s budućom prvom damom, dr. Jill Biden

Prijenos predsjedničke vlasti inače nije pretjerano kompliciran proces, no Donald i Melania Trump definitivno otežavaju situaciju. Melania Trump još uvijek nije stupila u kontakt s Jill Biden, niti je osnovala ured, a čini se da nema namjeru ni nastaviti rad na svojim projektima.

Jedna od najistaknutijih inicijativa koje je Melania Trump pokrenula su 'sigurne i uspješne' internetske navike, a udana je za osobu kojoj su društvene mreže zabranile objavljivanje jer je svoj profil koristio za poticanje pobune i pokušaj puča.

Donald Trump odbio je priznati poraz u predsjedničkoj utrci i još uvijek tvrdi da su mu 'izbori ukradeni'. Nedavno je najavio da se 20. siječnja nema namjeru pojaviti na inauguraciji Joea Bidena.

'Dobro je što se neće pojaviti. Vrlo je jasno pokazao… Premašio je čak i moja najgora očekivanja. Bio je sramota za ovu zemlju', rekao je Joe Biden.

Prilično je nevjerojatno da Donald Trump nema namjeru budućem predsjedniku Bidenu poželjeti dobrodošlicu, no činjenica da i Melania Trump radi isto s budućom prvom damom Jill Biden također je bez presedana, piše CNN. Na primjer, Laura Bush i Michelle Obama i dan danas su prijateljice. Štoviše, Michelle Obama razgovarala je s Melanijom Trump o vlastitim iskustvima prije nego je njen muž postao predsjednik 2016. godine.

'Donald Trump širio je rasističke laži o mom mužu koje su ugrozile moju obitelj. Nisam to bila spremna oprostiti, no znala sam da za svoju zemlju moram pronaći snagu i zrelost zanemariti svoj bijes. Zato sam dočekala Melaniju Trump u Bijelu kuću i razgovarala s njom o svojim iskustvima. Odgovorila sam joj na svako pitanje koje je imala – od toga da će biti u središtu pažnje jer je prva dama do toga kako je podizati djecu u Bijeloj kući', rekla je Michelle Obama.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / KEN CEDENO/POOL/CNP/STARTRAKSPHOTO.COM / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Melania Trump svoje posljednje dane kao prva dama koristi za fotografiranje tepiha u Bijeloj kući i izradu albuma vremena koje je tamo provela.