TRUMPOVA MEZIMICA

Ivanka Trump cijepila se protiv koronavirusa i pozvale druge da učine isto te time izazvala gomilu reakcija na društvenim mrežama

17.04.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Bivša prva kći Amerike, Ivanka Trump i suprug Jared Kushner, nakon odlaska iz Bijele kuće preselili su se na Floridu gdje uživaju u obiteljskom životu i sportskim aktivnostima. Plavokosa Trumpova nasljednica pohvalila se ovih dana kako je primila prvu dozu Pfizerovog cjepiva COVID-19 i ubrzo pozvala sve ostale da učine isto

Ivankina objava na Instagramu izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama, nešto što je inače svojstveno njezinom kontroverznom ocu.

Uz fotografiju na kojoj prima cjepivo protiv koronavirusa, pojavili su se brojni komentari, a najviše je bilo onih iz redova antivaksera. No javili su se i drugi, sarkastično komentirajući njezino cijepljenje budući da je poznato koliko su konzervativci bili skeptični oko same pandemije. 'Nadao sam se da si iznad ovoga', napisao joj je jedan pratitelj, dok joj je drugi sarkastično komentirao: 'Sjeti se kad je ovo bila samo zavjera'.

'Zahvalna sam što sam danas primila prvu dozu cjepiva protiv Covida-19 i potičem sve Amerikance da se cijepe čim to budu mogli. Cijepljenje je naš najbolji način da pobijedimo ovaj virus i zaštitimo sebe i druge', izjavila je nakon cijepljenja 39-godišnja Ivanka Trump.

Izvor blizak Ivanki za magazin People rekao je da je to napravila kako bi se obratila protivnicima cijepljenja, kojih prema istraživanjima najviše ima upravo u redovima Republikanske stranke.

'Smatra da je vitalno naglasiti važnost cijepljenja i ohrabriti druge da to učine čim budu mogli', kaže izvor i dodaje da Ivanka ima puno povjerenje u dostupna cjepiva.

  • +27
Ivanka Trump Izvor: EPA / Autor: Carlos Duran Araujo

Ivanka i suprug Jared Kushner preselili su se na Floridu nakon što su u siječnju napustili Bijelu kuću. Žive u području Miamija i kupili su zemljište u blizini Miami Beacha vrijedno više milijuna dolara na kojem namjeracaju izgraditi obiteljski dom.