NOVI GRAD IM GODI

Ivanka Trump sreću je pronašla u Miamiju, a na novi grad već su se privikla i djeca

10.02.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Čini se kako se starija kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, sasvim dobro priviknula na život u novom gradu. Nakon New Yorka, a potom i Washingtona, njezina je obitelj sreću potražila u Miamiju, gdje ih paparazzi ne puštaju na miru

Nakon što su raspakirali kofere i udobno se smjestili u svoj novi, unajmljeni, luksuzni stan u jednoj od najtraženijih zgrada u Miamiju, Ivanka Trump i Jared Kushner odlučili su svoje troje djece upoznati s gradom koji će im biti dom idućih godina.

Ovaj vikend obitelj je tako posjetila park aligatora, gdje su uživali u vožnji airboatom, odnosno zračnim brodom (plovilo ravnog dna kojeg pokreće propeler poput onog na zrakoplovu te ga pokreće motor aviona ili automobila), u potrazi za poznatim reptilima, kojih je tamo na tisuće.

39-godišnja bivša 'prva kći' i njezin godinu stariji suprug Jared Kushner proveli su cijelo popodne s djecom u Everglades Holiday parku, praćeni paparazzima koji ih nisu ostavljali na miru.

Nakon što su punih sat vremena uživali u brodskoj turi, krenuli su na kopneni dio kako bi se izbliza upoznali s životinjama. Inače, taj park nalazi se na oko sat vremena vožnje od njihovog novog doma u Miamiju. Cijela obitelj pridržavala se epidemioloških mjera, noseći zaštitne maske za lice, kojima su se vjerojatno pokušavali sakriti i od paparazza.

Naravno, s njima su u pratnji bila i dvojica agenata Tajne službe, koji ih i dalje čuvaju od Trumpovih protivnika i neistomišljenika.

  • +5
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, nisu samo vikend proveli u tom parku. Dapače, peteročlana obitelj cijeli je vikend bila aktivna, a paparazzi su ih u različitim odjevnim kombinacijama snimali pri izlasku iz Arte Surfside, popularne zgrade u kojoj su iznajmili stan dok se ne izgradi njihova kuća. Par je potpisao jednogodišnji ugovor, no točan iznos stanarine nije poznat. Nagađa se samo kako on i nije jeftin, budući da je riječ o jednom od najskupljih kompleksa u naselju Surfside, gdje je prosječna cijena iznajmljivanja gotovo 47 tisuća dolara mjesečno.

Aktivni vikend proveli su i na plaži, nedaleko od zgrade u kojoj žive, a devetogodišnju Arabellu, sedmogodišnjeg Josepha i četverogodišnjeg Theodorea roditelji su nakon škole počastili i sladoledom. A dok djeca borave u školi, Ivanka uživa na terasi svog stana ili trčeći sa svojim četveronožnim ljubimcem, dok iz nje tempo održavaju i djelatnici tajne službe.