kakva ljubav

Ivana Kovač sve je iznenadila rijetko viđenim prizorom tate Miše i svoje mezimice

13.09.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Premda je iznimno vezana uz svog tatu, pjevačica izjave o njemu daje na kapaljku. Stoga je posebno iznenadila sve one koji je prate na Instagramu kad je objavila dijelić druženja njezine kćerkice Elene i djeda, legendarnog pjevača Mate Miše Kovača

'Ljubav je to', kratko je opisala fotografiju Ivana Kovač. Na njoj se ponosni djed Mišo i unuka nježno gledaju, a taj prizor je očarao mnoge obožavatelje legendarnog pjevača. I odmah su se, očekivano, počeli nizati brojni raznježeni komentari.

Pjevačica vrlo malo priča o svom tati. Svojedobno je otkrila da je legenda glazbene scene (koji je u karijeri koja traje više od 50 godina uspio prodati najviše ploča i ostalih nosača zvuka u Hrvatskoj) zbog djevojčice Elene živnuo, bolje je volje i više pazi na zdravlje. Jednom prilikom je u showu 'Dobar dan Dalmacijo' na Radio Dalmaciji ispričala da je odrastanje uz Mišu bilo – uzbudljivo i otkrila kakav je Mišo bio kao otac: 'Ne da nije bija strog nego ništa. Znaš kad možeš radit šta oćeš, eto doslovno tako'.

Inače, Ivana je sa sedam godina mlađim inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem već 15 godina. Djevojčicu Elenu dobili su 2017. godine.

  • +4
Ivana i Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL