živuća legenda

Danas je Mišin jubilarni 80. rođendan, kćer Ivana mu je čestitala emotivnom porukom: 'Moj ćaća, veći od života!'

16.07.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Neokrunjeni kralj Mate Mišo Kovač uz obitelj i najbliskije osobe proslavit će svoj okrugli veliki dan, 80. rođendan i u toj se dobi može pohvaliti da je od svoje prve snimljene ploče 1964. pa do danas, snimio ukupno 38 albuma i prodao više od 20 milijuna primjeraka nosača zvuka, postavši tako apsolutnim vladarem domaće glazbene scene. Kao i svake godine, kćer Ivana je taj veliki dan obilježila na društvenim mrežama

'Veliki 80. Velikog Čovika... Moja stina, oslonac, prijatelj, pola mene... Želim ti more zdravlja i sriće! Ljubav i mudrost već imaš... Sritan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života! Voli te beskrajno 'Tvoja mala', napisala je Ivana Kovač na Instagramu i Facebooku.

Prije nekoliko dana pjevačica je otkrila kako će njezin tata proslaviti svoj dan. 'Doma je, korona je, mora se paziti. Dobro je. Ići će na godišnji kad malo 'padnu vrućine' i to na more. Planira što će, gdje će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namjerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu pa ćemo vidjeti kako će teći parti. Ma bit će super!', poručila je pjevačica u razgovoru za RTL Exkluziv.

Zadnjih godina Mišo je slavio rođendane u toplicama sa svojom suprugom Lidijom Pintarić za koju je često isticao kako ga je spasila. Podsjetimo, Mišo se ženio tri puta.

Prvi brak s Ljubicom Komadinom nije dugo potrajao, a navodno mu je presudila fatalna Anita Baturina, bivša Miss Jugoslavije. Anita je zbog njega sa svega 17 godina napustila obiteljski dom. Dobili su dvoje djece kao krune svoje ljubavi, a onda se dogodila velika tragedija koja je uništila njihovu obitelj kad je u travnju 1992. godine kada im je poginuo sin Edi.

  • +3
Ivana i Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL