sve je u pripremama

Ivana Kovač o jubilarnom rođendanu pjevačke legende: 'Mora to proslaviti kako zaslužuje'

12.07.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica grupe Magazin i kako je vole nazvati, 'Mišina mala' nije od onih koje često vidimo u javnosti. Većinom je posvećena svojoj djevojčici Eleni. No, proteklog vikenda nastupila je na Splitskom festivalu, a veseli se i nastupima koji uskoro kreću

Osim nove pjesme Ivana Kovač nalazi vremena i za svoj hobi kojim se počela baviti za vrijeme pandemije. Riječ je o pletenju, a u njezinim spretnim rukama nastaju prava mala remek djela - šalovi, kape, veste. 'To je najdivniji hobi na svijetu, vjerujte mi. Zato što toliko opušta. Dogodi ti se zen u glavi', objasnila je za RTL Exkluziv.

Počeli su pozivi za gaže tako da, kaže, napokon ide raditi. Kad ne radi svo svoje vrijeme bavi se svojom četverogodišnjom djevojčicom za koju je rekla da se da je prgavica. 'Neka je tako, što borbenija, to bolje', pohvalila se ponosna mama. Elena je velika mezimica dida Miše koji će uskoro proslaviti 80. rođendan.

'Doma je, korona je, mora se paziti. Dobro je. Ići će na godišnji kad malo 'padnu vrućine' i to na more. Planira što će, gdje će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namjerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu pa ćemo vidjeti kako će teći parti. Ma bit će super!', poručila je pjevačica.