za rastopiti se

Ivana Kovač otkrila još jedan talent u pandemiji i nakon dugo vremena pokazala preslatku kćerkicu Elenu

26.04.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Mnogi poznati su tijekom pandemije 'otkrili' koliko vole kuhanje, a neki su se okušali u novim hobijima koji im idu od ruke. Jedna od njih je i pjevačica Ivana Kovač koja je s fanovima nedavno podijelila kako je vješta s vunom, a kao model za njezine rukotvorine 'poslužila' joj je troipolgodišnja mezimica koja je prava ljepotica

Znamo je kao odličnu pjevačicu, a sa svojim hobijem bi mogla ostvariti još jednu karijeru. Ivana Kovač je ranije otkrila kako je vrijeme tijekom lockdowna kratila pletenjem, a sada je kći Miše Kovača na društvenim mrežama odlučila pokazati što je u pandemiji uspjela napraviti. Nema tko se nije oduševio.

Pohvalila se fotografijom kćeri Elene, kojoj je splela kapu i pulover. 'Mama mi je isplela džemper i kapu i sad se pravi važna', opisala je pjevačica prizore svoje djevojčice koja se sjajno snašla u ulozi modela što su među ostalim primijetile i pohvalile Marijana Batinić i voditeljica Ana Radišić te glazbenik Željko Samardžić. 'Bravo za mamu i za tatu! Divno pletivo i još ljepša djevojčica', poručio je.

Inače, troipolgodišnja djevojčica voli pratiti i mamine beauty navike, o čemu je Ivana ranije ispričala da kad se dokopa njezinih sjenila ili rumenila pokuša našminkati poput mame da se cijela išara, a svojedobno je otkrila i pokazuje li već njezina mezimica pjevačke ambicije.

'Ako je suditi po 'Taši, taši, tanana' i 'Ide maca oko tebe' onda ih itekako pokazuje. Ne bih htjela da se bavi glazbom. To je užasno stresan posao i nikada ne možeš biti siguran na čemu si. 'Danas jesi, sutra nisi', kažu i to je živa istina, a ja njoj želim samo najbolje. Da ima svoj mir, završenu školu i fakultet i da bude svoj čovjek. To su moje želje. Da vidim njezine afinitete, morat ću pričekati', izjavila je za Večernji list.

  • +5
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL