sretan otac

Ivan Vilibor Sinčić otkrio da osim sina ima i kćer

26.11.2017 u 17:07

Bionic
Reading

Tijekom nedjeljnog gostovanja u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2', predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić otkrio je i poneki detalj iz privatnog života. Rekao je između ostalog kako je prije četiri mjeseca po drugi puta postao otac

Nakon što su u svibnju prošle godine spremno dočekali sina Ksavera, Ivan Vilibor Sinčić i njegova supruga Vladimira Palfi ovoga su ljeta ponovno postali roditelji.

Sinčić je tijekom gostovanja u emisiji 'Nedjeljom u 2' otkrio kako je nakon sina, dobio i djevojčicu, koju su nazvali Iskra.

Sada je, čini se, došlo vrijeme da se javnosti predstavi i nova članica obitelji Sinčić, malena Iskra. Vijest o prinovi u obitelji političara Živog zida mnoge je iznenadila budući da se nije znalo ni da je Vladimira Palfi bila u drugom stanju. Rođenje kćerkice, koja je na svijet stigla, prije četiri mjeseca, sve do sada držali su u tajnosti.

Gostujući u emisiji Sinčić je između ostalog rekao kako misli da je dobar otac, ali i priznao da žali što se zbog obaveza djeci ne može više posvetiti.

'Najvažnije je djecu naučiti ljubavi, toleranciji i radnim navikama. Treba ih naučiti da se sve što vrijedi u životu ne postiže lako', rekao je Sinčić.

Iako je rođenje kćerkice držao u tajnosti, sinčića Ksavera već je nekoliko puta pokazao, a uključio ga je i u svoju zadnju kampanju, kada je na mnoga predstavljanja dolazio noseći u naručju malenog nasljednika.

  • +2
Ivan Vilibor Sinčić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic