VEĆ UŽIVA

Ivan Pažanin skinuo se u kupaće pa bacio u more: 'Za mene je lito počelo'

18.05.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu popularni chef Ivan Pažanin pohvalio se da se, iako je polovica svibnja, već okupao u moru, a komentara nakon njegove objave nije nedostajalo

'Konačno sam se bacija u more. Za mene je lito počelo', napisao je na svom Instagram profilu poznati chef i član žirija kulinarskih showova RTL-a, Ivan Pažanin, koji se, na radost brojnih obožavateljica, skinuo u kupaće gaće i pokazao svoj istetovirani torzo.

Inače, Pažanin se prije nekoliko godina borio s viškom kilograma, te je u mladosti težio čak 120 kilograma. ‘Udebljao sam se dok sam bio tinejdžer i tad je bilo lako izgubiti te kile. Ustvari, one su otišle same od sebe kada sam se počeo više kretati i baviti sportom. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila 'Mali je gladan', čak i kada mali nije bio gladan. Da se tada nisam riješio viška kilograma, sada bih bio u velikim problemima jer što si stariji, kile ti se više primaju’, izjavio je gostujući u RTL-ovoj emisiji 'Život na vagi'.

Kako je rekao, od tada pazi na prehranu, no ipak zna mu se dogoditi da 'ode na dvije-tri zabave zaredom na kojima je dobra spiza pa brzo dobije nekoliko kila'.

Među mnogobrojnim komentarima najviše je bilo onih koji su mu poručili da je hrabar što se već okupao u moru, budući da se temperature još uvijek nisu stabilizirale, a time ni temperatura mora nije porasla, a neke pratiteljice požalile su što su predaleko da mu se pridruže.

Društvo na plaži mu je radio njegov četveronožni ljubimac, jazavčar Pjer, od kojeg se Ivan Pažanin ne odvaja.

  • +2
Ivan Pažanin Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL