ON SE TO NE BOJI REĆI

Ivan Pažanin pohvalio se da je krenuo na tretman presađivanja kose

28.01.2022 u 14:05

Bionic
Reading

I u novoj, devetoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' splitski chef je u žiriju uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka. Pratiteljima na Instagramu pohvalio se kako se upustio u zahvat kakvog su isprobali brojni slavni muškarci poput Eltona Johna, Wayne Rooneyja, Davida Beckhama, Matthewa McConaugheya, Robbieja Williamsa, a u novije vrijeme i Tonyja Cetinskog

Postoje mnogi uzroci gubitka i prorijeđenosti kose, a među njima su stres, autoimune bolesti, nedostatak određenih elemenata u organizmu, a najčešće je kod muškarca - hormonski uvjetovan.

Brojni domaći i strani poznati muškarci su priznali presađivanje kose, a to je učinio i Ivan Pažanin. Na Instagramu je pokazao da je krenuo na taj zahvat, a prije toga je obznanio: 'Nova godina je donijela i neke nove odluke'. Osim kulinarskim genijalnostima, splitski chef dugi niz godina pozornost javnosti plijeni i atraktivnim izgledom.

Poznato je kako se miljenik žena povremeno prepustiti rukama stručnjaka za ljepotu. Ranije se podvrgnuo metodama za pomlađivanje kože mezoterapijom, ali i onom za jačanje vlasišta. 'Najveći užitak i moje opuštanje je kuhanje, jednostavno je to dio mene i mog života, ali brzo će ljeto i onda kad uz to skočite u more… Ma jednostavno neprocjenjivo!', ispričao je za tportal na temu opuštanja i najvećeg životnog užitka.

  • +4
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX