ZALJUBLJENI I SRETNI

Ivan Jakovčić ima novu ljubav, puno mlađu Tajlanđanku

24.11.2023 u 23:23

Bionic
Reading

Bivši ministar Ivan Jakovčić pronašao je novu ljubav, a svoju je lijepu odabranicu poveo i na predstavljanje knjige Stjepana Mesića

Svi su se pitali tko je egzotična ljepotica neodoljivog osmijeha u društvu 66-godišnjeg Ivana Jakovčića na predstavljanju knjige Stjepana Mesića.

Bivši ministar europskih integracija, bivši europarlamentarac i istarski župan pojavio se na predstavljanju knjige bivšeg hrvatskog predsjednika s novom partnericom, Roypim (40).

  • +50
Predstavljanje knjige Stjepana Mesića - Progon i nacionalno buđenje Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

Ona je belgijska državljanka rodom iz Tajlanda, a Ivan i Roypim upoznao u Bruxellesu prije osam godina, no ljubav među njima se tek nedavno rodila. Ona je tamo vodila hotel u kojem je Jakovčić često boravio.

'Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu', ispričao je Jakovčić za 24 sata.

Prije zgodne Roypim Jakovčić je bio u vezi s Dubravkom Svetličić, ravnateljicom Pučkog otvorenog učilišta. Zbog nje je tada Jakovčić živio na relaciji Sv. Juraj - Rovinj. Iza sebe ima brak s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin, s kojom ima troje djece, a razveli su se 2011. godine, piše 24 sata.