sretni tata

Tonči Huljić se hvali svojom lijepom kćeri, a Nina Badrić je oduševljena

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

S vremena na vrijeme splitski hitmejker objavi nešto na društvenim mrežama. Uglavnom je to poslovne prirode - dijelove video spotova, snimke iz tonskog studija, posvete preminulim prijateljima, a voli pokazati i ponešto iz privatnosti. Ono na što je iznad svega ponosan je njegova obitelj

Tonči Huljić je ranije izjavio da su njegova djeca Hana i Ivan skromni, da se ne bahate se prezimenom nego ga često i skrivaju te da su njih dvoje definitivno dvije najbolje pjesme koje su on i njegova supruga Vjekoslava napravili.

Koliko je ponosan na svoju djecu pokazao je i na Instagramu gdje je pokazao fotografiju kćeri Hane koja je isti tata. U komentarima su se odmah javile Minea i Nina Badrić koja je poručila da je najmlađa članica obitelji Huljić 'predivna cura'.

Kako je svojedobno otkrila Vjekoslava Huljić, skladatelj je Dalmatinac staroga kova koji ne kuha, ne ide u spizu, ne plaća račune, a djecu je dok su bila mala, nekoliko puta presvukao i nahranio. Oko toga je rekla je Vjekoslava, složio takvu dramu da se među njihovim prijateljima i sad spominju njegovi podvizi s pelenama i bočicama.

Inače, Hana je 2019. godine započela svoju profesionalnu karijeru (osim što pjeva je skladateljica), a i Ivan Huljić je u glazbenim vodama. Neko vrijeme je umjesto oca svirao klavijature u grupi Magazin dok sada poput roditelja radi pjesme za izvođače poput Doris Dragović.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!