NOVI DETALJI

Istina je sasvim drugačija: Šuška se kako je cijeli Megxit zapravo pokrenuo princ Harry, a ne Meghan Markle

25.05.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Iako je javnost, otkako su u siječnju i to putem društvenih mreža objavili da napuštaju kraljevsku obitelj, bila uvjerena kako iza svega toga stoji američka glumica, prava istina je, čini se, sasvim drugačija

Sudeći prema posljednjim medijskim napisima, iza cijelog Megxita i odluke da napuste kraljevsku obitelj i započnu život daleko od Londona i svih članova obitelji na kraju je stajao sam princ Harry, a ne Meghan Markle, kako se do sada nagađalo, stoga ne čudi kako mu se niti najmanje ne sviđa izraz 'Megxit' koji insinuira kako je njegova supruga bila upravljačka snaga cijelog procesa.

'Upravo ta riječ 'Megxit' je od početka ljutila princa Harryja jer zbog nje se čini da je odluka da napuste kraljevsku obitelj bila od Meghan. No, u stvarnosti, tu odluku donio je Harry, a knjiga ('Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family', koja će izaći 12. kolovoza, op.a.) to će i potvrditi, ali i objasniti zašto je do toga moralo doći', otkrio je izvor blizak princu Harryju i Meghan Markle.

Prema riječima neimenovanog izvora, Harry je bio nesretan duže vrijeme, a Meghan ga je u konačnici poduprijela kada je donio tešku odluku o napuštanju obitelji.

Nakon svega, tročlana obitelj prvo se smjestila u Kanadi, da bi sada svoj novi dom pronašli u Los Angelesu, u luksuznoj vili.