NOVI ŽIVOT

Evo kako su princ Harry i Meghan Markle proslavili drugu godišnjicu braka

20.05.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Daleko od glamura, kraljevskih palača, podanika i nadređenih, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle proslavili su drugu godišnjicu braka

Njihovo vjenčanje pratile su milijarde diljem svijeta, bio je to dan koji je ušao u povijest. Sve je odisalo glamurom i prestižom. Meghan Markle postala je dijelom britanskog kraljevstva, a slavlje je trajalo do dugo u noć uz brojne prijatelje, obitelj, plemstvo ali i holivudske ikone.

Dvije godine kasnije, jedan od najpoznatijih parova današnjice, svoj je poseban dan obilježio na mnogo skromniji način.

Drugu godišnjicu braka, kako tvrde upućeni, proslavili su u novom domu u Los Angelesu uz voljenog sinčića Archieja. Vrijeme za obitelj, bez medijskog pritiska i kraljevskih obveza, ono su što ih trenutno najviše ispunjava. Uzeli su slobodan dan od svih obveza, ostali u svojoj luksuznoj vili te objedovali ručak koji je skuhala Meghan, a veselja nije nedostajalo budući da je njihov jednogodišnji sinčić u vrlo živahnoj fazi.

'Dan su proveli zajedno, vrlo jednostavno, poput svake druge uobičajene obitelji', tvrdi za britanske tabloide Omid Scobie autor biografije o bivšem kraljevskom paru, koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana.

‘Posvetili su se jedno drugome toga dana, uzeli pauzu od poziva, mailova i virtualnih sastanaka. Budući da karantena još uvijek nije skroz ukinuta, godišnjicu su proveli kod kuće ali to je svejedno bio lijep i poseban dan’, objasnio je Scobie.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia