SUSJEDA IZ SNOVA

Princu Harryju i Meghan Markle u prilagodbi na novi život u Hollywoodu pomaže slavna Adele

17.05.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica današnjice, Adele, koja posljednjih tjedana puni medijske stupce svojim drastičnim gubitkom kilograma, ovih se dana trudi održavati dobrosusjedske odnose s novim holivudskim pridošlicama – britanskim princom Harryjem i njegovom suprugom, bivšom američkom glumicom, Meghan Markle

Prema napisima britanskih medija, 32- godišnja pjevačica samo je pet minuta udaljena od novog, holivudskog doma princa Harryja i Meghan Markle, a u održavanju dobrosusjedskih odnosa Adele se svojski trudi.

Kako se ističe, pjevačica je bračnom paru preporučila školu koju bi jednoga dana mogao pohađati njihov jednogodišnji sin Archie te im je otkrila nekoliko 'diskretnih' lokacija u susjedstvu na kojima mogu provoditi zajedničko vrijeme kao obitelj, bez bojazni da bi ih netko mogao prepoznati.

  • +11
Nova kuća princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Harry i Meghan za svoj holivudski dom odabrali su luksuznu nekretninu s osam spavaćih soba i 12 kupaonica u vlasništvu filmskoga producenta i redatelja Tylera Perryja, dok Adele živi u njihovoj neposrednoj blizini u vili čija se vrijednost procjenjuje na 66 milijuna kuna.

S princom Harryjem i Meghan Markle, Adele se prvi put službeno susrela u prosincu 2018. godine tijekom posjete pučkoj kuhinji za žrtve požara u londonskom stambenom bloku Grenfell Tower.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia