RUSSELL CROWE NAKON RAZVODA

Iskrena ispovijest slavnog ‘gladijatora’: Dodjele nagrada ne znače mu ništa, jer svaki slobodan trenutak želi provoditi sa sinovima

20.01.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena jedan od najpopularnijih australskih glumaca progovorio je o svojem privatnom životu, točnije onom nakon što se nakon 15 godina braka rastao od majke svojih sinova, Danielle Spencer, i otkrio pravi razlog zbog kojeg ga više ne viđamo na dodjelama glumačkih nagrada

Russell Crowe otkrio je za 'Fitzy & Wippa' kakav mu je život nakon razvoda, priznavši kako je donio odluku da se na dodjeli nagrada u Hollywoodu neće pojaviti i to iz razloga na kojem mu nitko ne može zamjeriti - kako bi više vremena proveo sa svojim sinovima.

Naime, otkako se 2018., nakon 15 godina braka razveo od Danielle Spencer, Russell Crowe svoje sinove, 16-godišnjeg Charlesa i 13-godišnjeg Tennysona, ne viđa baš često.

  • +5
Russell Crowe Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

'U ovo doba godine teško mi je biti prisutan na dodjelama. Kao što znate, razveden sam čovjek, i baš poput puno očeva na svijetu, i ja imam određeno vrijeme koje mogu provesti sa sinovima. Nemam prilike buditi se uz njih svakoga dana, a svake godine od 27. prosinca do 15. siječnja oni su sa mnom. Stoga, ako ste očekivali viđati me negdje ili mislite da tada radim, varate se. Ukoliko to vrijeme ne uključuje moju djecu, zaboravite', priznao je jedan od najpopularnijih australskih glumaca.

Da se rastaje od svoje srednjoškolske ljubavi, Russell Crowe potvrdio je putem svog Twitter profila u travnju 2018., kada su napokon finalizirali razvod nakon šest godina mukotrpne borbe.