U DRUŠTVU ODABRANIH

Iscurile prve fotografije s vjenčanja Josipe Čuline ex Rimac

23.06.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Da se oženio bivšom gradonačelnicom Knina Josipom Čulinom ex Rimac, na svom Facebooku se pohvalio sam mladoženja Josip Pleslić

Bivši agent SOA-e Josip Pleslić nije mogao sakriti osmijeh na fotografijama koje je objavio na svom profilu na Facebooku, a kojima je podijelio djelić intimne atmosfere s vjenčanja s bivšom 'kninskom kraljicom', nekadašnjom gradonačelnicom tog grada Josipom Čulinom ex Rimac.

Iako je najavljivano da će vjenčanje biti održano na Opatu na Kornatima, u intimnom krugu od 20 ljudi, svojom objavom novopečeni je mladoženja unio pravu pomutnju, ostavši misteriozan do kraja.

Pored dvije objavljene fotografije je napisao: 'Nisu Kurnati, već di Krka ljubi more… sve je K… kamen/stina.'

Na prvoj fotografiji sretni i nasmijani mladenci poziraju s društvom, s dva para, dok su na drugoj sami - Josipa Čulina ex Rimac sjedi na stolici s vjenčanim buketom u ruci, a Pleslić stoji iznad nje.

Za svoje drugo vjenčanje Josipa je odjenula maksi haljinu klasičnog kroja, osvježenu efektnim naborima ispod grudi. Vrlo laskava za siluetu, haljina kratkih rukava i visokog struka predstavljala je odličan spoj udobnosti i vječne elegancije. Upravo jednostavne, a efektne haljine s gornjim užim dijelom, koji se nastavlja na lepršavu i voluminoznu suknju, predstavljaju izbor kojim je nemoguće pogriješiti. Mladoženja je pak bio u bijeloj košulji dugih rukava i crnim hlačama.

Josipa Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prije vjenčanja s Pleslićem, Josipa je bila u braku s Danijelom Rimcem, za kojeg se udala kada je imala 20 godina i s njim je dobila kćer Katju.