OBITELJSKI PORTRET

Ipak s djecom i suprugom za blagdane: Princeza Charlene nakon dugo vremena javila se iz Monaka, a njezin izraz lica je zabrinjavajući

18.04.2022 u 17:48

Bionic
Reading

Nakon fotografije koja je rastužila brojne obožavatelje kraljevske obitelji, a na kojoj su monegaški sedmogodišnji blizanci, djeca princa Alberta i princeze Charlene tužno pozirali bez roditelja, javnost je ipak odahnula. Princeza Charlene nakon dugog izbivanja, ponovno je sa svojim mališanima

Gotovo četiri mjeseca princeza Charlene provela je na liječenju u švicarskoj klinici, daleko od domovine, djece, supruga i javnosti. Potom se na tek tjedan dana vratila kući, a onda krajem ožujka ponovno otputovala, šuškalo se na Korziku. Uskrs su njezina djeca, sedmogodišnji princ Jacques i princeza Gabriella proveli bez roditelja, njihova majka bila je odsutna, a otac princ Albert bio je u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom.

Međutim, danas se obitelj nakon dugo vremena ponovno okupila, a sve su zabilježili fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama i sve pozitivno šokirala. Nitko nije očekivao ovakav ishod.

Monegaška princeza Charlene ponovno je u palači, a javila se portretom iz vrta, na kojem poziraju ona i suprug te njihova dječica okruženi uskrsnim dekoracijama. Cijela obitelj odjenula je svijetle, nude i bijele kombinacije, a 44-godišnja princeza tek je kratko opisala fotografiju rečenicom: 'Sretan Uskrs'.

Dok su svi spremno pozirali, a princ Albert nabacio kiseli osmijeh, princeza Charlene gledala je u svoju kćerkicu te mnoge ponovno zabrinula svojim izazima lica.

Između ostalog, Charlene je obznanila da je dan provela na misi u društvu djece i supruga, a potom je uživala u zajedničkom domu, monegaškoj palači.

  • +7
Blizanci Gabriella i Jacques s princezom Stephanie Izvor: Profimedia / Autor: CRY-VINAJ. / The Photo One / Profimedia

Princ Albert je poslijepodne snimljen na teniskom turniru u Monte Carlu. Podsjetimo, supruga monegaškog princa provela je čak četiri mjeseca na rehabilitaciji u luksuznoj klinici u švicarskim Alpama, a za koju je izdvojeno čak 325 tisuća kuna tjedno.

Princeza Charlene u kliniku je primljena još u studenom prošle godine, a u Monaku se ponovno pojavila tek sredinom ožujka ove godine. Brzo nakon toga ponovno je otputovala, pretpostavlja se na Korziku, a koliko će se ovoga puta zadržati u palači, nije poznato.

  • +13
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: STEPH / Visual / Profimedia