NESTALA U SRIJEDU

Policija pretražuje tok rijeke Save u potrazi za pobjednicom Big Brothera, objavljeni detalji korisni za indentifikaciju

28.04.2022 u 16:44

Bionic
Reading

Zagrebačka policija intenzivno traga za Marijanom Seifert (38), nekadašnjom pobjednicom regionalnog televizijskog natjecanja Big Brother, čiji je nestanak prijavljen u srijedu, potvrdila je za Hinu zagrebačka policija.

''PU zagrebačka intenzivno traga za Marijanom Seifert od srijede, a potraga na terenu uključuje korištenje velikog broja ljudskih i tehničkih sredstava, među kojima i bespilotne letjelice te policijski čamci'', ističu u zagrebačkoj policiji koja dodaje da su u potragu uključeni i vatrogasci.

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smjeru.

Neslužbeno se doznaje da se potraga obavlja na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta, gdje je navodno pronađen mobitel i dokumenti Marijane Seifert čiji nestanak je policiji u srijedu prijavio njezin suprug Karlo Seifert.

  • +4
Marijana Seifert Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Marijana Seifert je nestala u noći na srijedu nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom.

Prema objavljenim podacima u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Marijana Seifert je u trenutku nestanaka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Riječ je o 38-godišnjakinji visine 167 centimetara, plave kose i zelenih očiju te vitkog stasa koja na donjem dijelu leđa ima tetovažu cvijeta, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju te tekstualnu tetovažu na desnom ramenu, a na zapešću desne ruke tetoviran znak beskonačnosti, kao i tetoviranu glavu jednoroga na lijevom bedru.