nikad ne miruje

Indira Levak zasukala rukave i uhvatila se peglanja i pospremanja

11.05.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana sudjelovala je kao manekenka na online reviji poznatog domaćeg modnog dvojca, a sada je uvijek dobro raspoložena pjevačica zasukala rukave pa čisti i priprema svoj apartman u Istri za goste koje željno očekuje

'Apartmani u Fažani su spremni! Tri dana nisam dizala glavu, polizala sve podove, usisla, peglala sama. Počela sam pričati sa zavjesama', našalila se Indira Levak pored videa u kojem je fanovima na Instagramu pokazala koliko je bila vrijedna.

'Ako ne bude turista bit će uzaludno peglanje ovih zavjesa, ali ja sam spremna, pa kud puklo da puklo. Uvijek ima nade i optimizma', poručila je Indira Levak kojoj je sve lakše uz pjesmu. Pustila je glas i zapjevala svoj stari hit 'Jača nego ikad'. Kasnije je zavjese sama namjestila i našalila se kako je tri dana u 'zatočeništu' i da je dobro da je u super fizičkoj spremi, zahvaljujući suprugu Miroslavu Levaku.

Od kućanskih poslova Indiri je glaćanje najdosadnije. Izjavila je da voli usisavati jer odmah vidi rezultate. U njezinom braku otkrila je, nema podjele poslova na muške i ženske. Njezin suprug odlično kuha, a ona će bez problema zabiti čavlić za sliku.