zadovoljna i sretna

Indira Levak: 'Voljela bih jednog dana živjeti uz more i pisati stihove slušajući šum valova'

01.09.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Energična pjevačica, bila je jedna od najzaposlenijih izvođča ovog ljeta. Održala je niz rasprodanih koncerata, nema gdje je nije bilo od nastupa na Jadranu, kontinentalne Hrvatske, preko Slovenije, BIH, Srbije, do Makedonije i Crne Gore. Uskoro se sprema na kratki odmor, a to neće dugo trajati jer joj se popunjava koncertni kalendar i za jesen

Indira Levak kaže da joj je ovo ljeto bilo ispunjeno glazbom, plesom i veseljem. Imala je svaki tjedan nekoliko koncerata. Uspjela je odvojiti po nekoliko dana i provesti ih u Fažani, no pravi odmor imat će ovog mjeseca kad završi ljetnu turneju. Ležat će na plaži, čitati, pijuckati koktelčiće i uživati.

'U Fažani imamo apartmane i već godinama tamo ljetujemo. Volim Istru i nema tu nekih tajnih razloga, divna je klima, priroda, atmosfera… voljela bih jednog dana živjeti uz more i pisati stihove slušajući šum valova. Mislim da je to ideal života svakog umjetnika', ispričala je za Novi list.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Prošlog ljeta je u istarskom mjestašcu Peroj trebala otvoriti beach bar, no zbog pandemije je sve odgođeno prije nego što je i krenula realizacija. Pjevačica je izjavila da ona i suprug Miroslav nisu odustali od daljnjeg ulaganja u turizam i da imaju puno ideja, ali da od sada više ništa ne govori dok nije sve realizirano.

Priča s dizajnom namještaja krenula je, otkrila je, iz potrebe. Ona i suprug su uređivali stan i zaključili da ono što žele je ili nedostupno ili preskupo. Budući da imaju obiteljski proizvodni pogon u kojem su se do tada proizvodile samo sprave za vježbanje, odlučili su proširiti ponudu i uključiti namještaj s njezinim potpisom jer se sve što su proizveli prema njezinim idejama mnogima svidjelo. glazba, dizajniranje, iznajmljivanje, sve se, tvrdi, 'lako stigne kad se ima volja i želja'.

Glazba je njezin život, smisao i njoj je, kazala je, predana potpuno, 'a sve ostalo je posao koji je nastao iz nekih ambicija, želje da napravi novu vrijednost, da ulaže u Hrvatsku i pridonosi koliko može. Ako nema želja i nekih novih ciljeva njoj je dosadno. Voli raditi i ništa joj nije teško, a isto tako, 'kroz život je naučila da ništa ne pada s neba'.