zjapi prazan

Colonia beach bar neće se otvoriti ni ovog ljeta: Evo što se događa s novim biznisom Indire Levak

26.07.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih vokalistica i uspješna poduzetnica prošlog ljeta najavila je da u istarskom mjestašcu Peroj namjerava otvoriti beach bar, no kako stvari stoje, taj će projekt još neko vrijeme čekati

Indirin vjenčani kum Željko Prišlin za RTL.hr je otkrio što se dogodilo s barom. 'Prošle godine nas je zaustavila pandemija, a ove godine razlog je isključivo vrijeme. Ono nas je stislo sa svih strana pa se nadamo da će Colonia beach bar biti otvoren početkom idućeg ljeta', ispričao je.

Pjevačica cijelo ljeto ima gaže što je jedan od razloga zašto se beach bar neće otvoriti još neko vrijeme. Podsjetimo, Indira je jedna od najuspješnijih poduzetnica na glazbenoj sceni. Ima iskustvo u restoranskom sektoru, bavi se dizajnom namještaja, a sa suprugom Miroslavom iznajmljuje apartmane u Istri, točnije u Fažani.

Ranije je otkrila da postoji velika vjerojatnost da se pod stare dane ona i njezin Mirek u potpunosti presele u Istru koju pjevačica obožava zbog prirode, čistog mora, hrane i vine.

  • +4
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: M.M./PIXSELL