NA PUTU ZA IST

Nije sve kako se čini: Indira Levak pokazala kako zapravo izgleda život pjevačice

30.07.2022 u 17:45

Bionic
Reading

Iako možda mnogi misle kako je život glazbenika glamurozan, to baš i nije tako. Učestale gaže, buđenja u raznim hotelima, ali i sama putovanja s odredišta na odredište uzmu svoj danak, a dijelić atmosfere sa svojeg najnovijeg puta na Instagramu je otkrila i Indira Levak

'Život umjetnika', tim je riječima Indira Levak opisala svoju najnoviju fotografiju koju je objavila na svom službenom Instagram profilu. Na njoj poznata pjevačica pozira u zadarskoj luci okružena mnoštvom kofera, od kojih većina njih sakriva opremu potrebnu za nastupe.

Odjevena u haljinu, Indira je sjela na jedan od kofera i leđima se naslonila na drugi, čekajući trajekt koji će nju i njezinu ekipu odvesti do otoka Ista, gdje ih večeras čeka nastup.

'Valjda si se dobro namazala kremom za sunčanje', napisao joj je jedan obožavatelj, dok su joj drugi ostavili emotikone srca, ali i ruku koje plješču i bodre.

  • +4
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: M.M./PIXSELL

Nakon pandemije koronavirusa, zbog koje glazbenici većinom nisu radili, ovo ljeto napokon je za njih bio povratak u normalu, što znači da iz dana u dan mijenjaju gradove, otoke, hotele i apartmane, kako bi odradili sve zakazane gaže.