nasmijala je fanove

Indira Levak pokazala što ju je naljutilo kod supruga: 'I kad nam dođu gosti, sramota'

21.09.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Poznato je kako je pjevačica ljubiteljica životinja, osobito mačaka. Ranije je priznala da u automobilu uvijek ima koju konzervu hrane viška u slučaju da naiđe na napuštenog psa ili mačku. Često objavljuje fotografije svojih kućnih ljubimaca te vrlo rado priča o njima kada joj se za to ukaže prilika, a sad su mačke razlog zbog kojeg 'zakačila' sa suprugom

Mačke Tomica, Mrvica i Grof kod Indire i Miroslava Levaka imaju gotovo kraljevski tretman. Ljubimci su im kao članovi obitelji no danas su njihove ljubimice malo prekardašile. 'E ovo je razlog za svađu', napisala je uz nekoliko video snimaka koje je podijelila na Instagram Storyju, a na kojoj pokazuje kako njen suprug Miroslav dopušta mačkama da jedu iz njegova tanjura.

'Evo, ovako ih je lijepo naučio moj dragi muž. Jesi ti poludio?', pitala je Indira supruga, na što je on samo lagano odgurnuo mačke i rekao im da će im dati hranu kasnije. 'Tako si ih lijepo naučio, super, a kad nam dođu gosti, sramota', rekla je na kraju pjevačica.

Inače, dvije mačke je udomila Indira, bijelo-tigrastu curu Tomicu i sivog dečka Mrvicu. Tomicu je prvu pronašla na drvetu, kada nije znala sići, a Mrvica je pronašla godinu kasnije napuštenog na ulici. Narančastog Grofa, bačenog u grmlje je pak pronašao njezin suprug. Uz tri mačke, imaju još i tri psa.