ZAVODLJIVA SLAVLJENICA

Gola u kadi s tortom i šampanjcem: Tako za Indiru Levak izgleda savršeni rođendanski tulum

15.09.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak slavi svoj 47. rođendan, a energičnoj Slavonki više nije do velikih zabava uz gomilu ljudi, dotjerane stajlinge te skupocjene darove. Pogledajte kakvo joj je suprug pripremio iznenađenje u njihova četiri zida

Iz godine u godinu Miroslav Levak svojoj supruzi priprema razna iznenađenja za važne godišnjice, datume i slavlja. Sredina rujna posebna je prilika kada svoju voljenu Indiru Levak obasipa pažnjom, darovima i veseljem.

Utorak je za našu pjevačicu krenuo vrlo dobro, a kako I ne bi kad joj je brižni suprug povodom 47. rođendana pripremio iznenađenje u njihovu domu, kakvom se Indira nije ni najmanje nadala.

‘Mužić me iznenadio tortom i pjenušcem u najboljem trenutku’, napisala je Levak ispod svoje najnovije objave na javnom Instagram profilu, a na kojoj je osvanula potpuno gola u svojoj kupaonici dok se kupala u kadi.

Skrivena sapunicom, Indira je u jedno ruci držala čašu s kojom je nazdravila životu i svom velikom danu, a u drugoj rođendansku tortu puno svjećica. Pritom je nabacila svoj prepoznatljiv široki osmijeh i jasno dala do znanja koliko je sretna i voljena žena.

‘A kakav je to party bez ekipe?’, pitala se nadalje Indira aludirajući na to da je u fotku uletjela i njihova mačka znatiželjno promatrajući desert.

Inače našoj su energičnoj pjevačici, bivšoj članici popularne grupe Colonia, rođendanske čestitke pristigle da svih strana te još uvijek stižu.

Samo dan ranije, Indira se pojadala kako joj njezin suprug koji joj je ujedno i trener i menadžer zadaje muke u kućnoj teretani. Naporne treninge danas je ipak zaustavio kako bi njegova voljena provela najbolji mogući dan.