DOM S NJEZINIM POTPISOM

Indira Levak pokazala je raskošan dekor svoje spavaće sobe

29.09.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Osim za glazbu, Indira Levak posljednjih godina pokazuje velik interes za uređenje interijera. Bacila se u proizvodnju namještaja, a svoj je zagrebački dom opremila po vlastitom guštu. Sada nam je dala mali uvid u svoje noćno carstvo, raskošnu spavaću sobu koju dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom

Većinu interijera zagrebačkog doma u podsljemenskoj zoni pjevačice Indire Levak već smo imali prilike vidjeti. No kako je točno uredila svoj kutak za odmor i spavanje, energična Slavonka tek nam je sada dala na uvid.

Gospođa Levak većinu svog stana opremila je u luksuznom tonu s mnogo baršuna, drvenih i staklenih ploha te prepoznatljivim namještajem iz obiteljske proizvodnje.

U spavaćoj sobi je pak prevladala romantična nota pa je Indira odabrala udoban king size krevet s predimenzioniranim naslonom koji ide preko tri metra u visinu, a koji obiluje udobnim prišivenim jastucima.

Prljavoroza okvire bračnog kreveta pjevačica je stilizirala bakrenim tonovima na lampicama smještenim na noćnim ormarićima, a vodila je računa i o odgovarajućoj posteljini. Smeđa svilena posteljina s cvjetnim uzorkom u bijeloj boji sjajno se stopila s ostatkom interijera.

Da je popularnoj plavuši ovo najomiljeniji kutak stana, dala je do znanja kad je objavila fotografiju na kojoj uživa na svojoj strani kreveta uz dvije mačke, a pritom obavljala zaostale poslove.

U svome raskošnom domu Indira ima i privatnu teretanu, u kojoj glavnu riječ pak vodi njezin suprug Miroslav, inače i njezin trener te menadžer.

Nedavno smo vam pokazali i kako je pjevačica uredila svoje apartmane u Fažani koje tijekom ljetne sezone iznajmljuje turistima.