NE PRESTAJU S OPTUŽBAMA

Ima li ovome kraja? Angelina Jolie i Brad Pitt nastavljaju svoju mučnu borbu za skrbništvo nad djecom, ali i za podjelu imovine

22.09.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Holivudska glumica uputila je nove optužbe na račun svog bivšeg supruga Brada Pitta i time nastavila mučnu sudsku bitku koja traje još od 2016. godine

Nema naznake da će mučna bitka, koja traje još od 2016. kada je podnijela papire za razvod, između Angeline Jolie i Brada uskoro biti okončana. Holivudska glumica sada je uputila optužbe na račun svog supruga da koristi svoj celebrity status kako bi imao poseban tretman u sudskoj parnici vezanoj uz skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Sve to njezin je odgovor na zahtjev odvjetnika Brada Pitta koji su zatražili od suda da se poništi odluka o razrješenju suca koji nadzire njihovu parnicu. Njezini odvjetnici na to su odgovorili u sudskim spisima, koje je na uvid dobio Page Six, a u kojima, između ostalog stoji, da je ovakva 'igra' zapravo posljednji pokušaj slavne osobe koja time traži poseban tretman.

A njihova bitka nije stala samo na tome, već se zahuktava i oko podjele imovine, točnije njihovog francuskog imanja Château Miraval, kojeg su kupili zajedno dok su bili u braku. Brad Pitt pokrenuo je pravne korake u Luksemburgu, želeći zaustaviti Angelinu u prodaji svojih dionica.

  • +9
Angelina Jolie i Zahara Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako donose svjetski mediji, Angelina se na lukave načine pokušala 'riješiti' bivšeg supruga Brada Pitta iz unosnog posla s nekretninama, želeći mu onemogućiti zaradu, a u to spada i prodaja njihovog francuskog dvorca. Glumac je sad optužio Angelinu da je pokušala prodati 50 posto svog udjela u imanje, bez da mu je dala ponudu da ju on isplati i postane stopostotni vlasnik.

Naime, kao dio njihovog zajedničkog dogovora bio je da će jedan drugoga prve pitati i ponuditi kupnju, ukoliko žele prodati dionice nečega, no Jolie se time nije zamarala.