NAKON GODINA ŠUTNJE

Angelina Jolie napokon javno progovorila o razvodu od Brada Pitta i otkrila kako je tijekom braka strahovala za sigurnost svoje djece

04.09.2021 u 23:05

Bionic
Reading

Krajem ovog mjeseca obilježit će se pet godina otkako je Angelina Jolie svojom odlukom da zatraži razvod od Brada Pitta šokirala svijet, ali i samog holivudskog glumca i sve od tada traje njihova bitka za skrbništvo nad troje posvojene i troje biološke djece

'Nisam tip osobe koji lako donosi odluke. Trebalo mi je puno da dođem do ruba i da shvatim da je vrijeme da otac moje djece i ja krenemo svatko svojim putem', riječi su to koje je Angelina Jolie izrekla u svom najnovijem intervjuu za Guardian, u kojem je i po prvi puta javno progovorila o svom razvodu, ali i cijeloj bitki za skrbništvo nad djecom.

Papire za razvod od Brada Pitta, Angelina Jolie podnijela je krajem rujna 2016. godine, kada je tom svom odlukom šokirala apsolutno sve, a povod ovom intervjuu zapravo je bila nova knjiga koju je napisala, a koja se fokusira na prava maloljetnika.

'Uvijek želiš napraviti sve kako bi tvoja djeca imala podršku u svom životu', rekla je Angelina i dodala da je tijekom braka s Bradom Pittom itekako strahovala za sigurnost cijele svoje obitelji, a potom dobacila kako ne može ići previše u detalje zbog toga što bitka za skrbništvo nad njihovom djecom još uvijek traje.

  • +5
Angelina sa Shiloh i Zaharom Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Kako je rekla, cijelo iskustvo koje je prošla ju je slomila, a sada jedino što želi je da njezina obitelj, uključujući i 'njihovog oca', krenu napokon dalje.

Brad Pitt i Angelina Jolie imaju troje posvojene djece, Maddoxa (20), Paxa (17) i Zaharu (16) te troje zajedničke - Shiloh (15) i blizance Vivienne i Knoxa (13).

'Želim da budemo u miru, jer uvijek ćemo biti obitelj', napomenula je Angelina Jolie.