NE ODUSTAJE LAKO

Saga se nastavlja: Brad Pitt zadaje novi udarac Angelini Jolie u mučnoj bitki za skrbništvo

02.09.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Čini se kako će posvojena, ali i biološka djeca Brada Pitta i Angeline Jolie još dugo prolaziti kroz mučnu bitku za skrbništvo koju su pokrenuli njihovi roditelji. Niti jedno od bivših supružnika ne odustaje lako, a dokaz tomu je i posljednji Pittov potez

Tjednima nakon što je za Us Weekly potvrđeno kako je Angelina Jolie uspjela u svom naumu da makne suca s njihovog slučaja u bitki za skrbništvo, Brad Pitt odlučio joj je uzvratiti. Prema novi sudskim spisima, koje je s prvim danom rujna na uvid dobio upravo američki Us Weekly, 57-godišnji Pitt dao je svoje mišljenje o micanju suca Johna W. Ouderkirka te traži od Prizivnog suda u Kaliforniji da preispitaju tu odluku.

Kako je već poznato, Angelina Jolie zatražila je izuzeće Ouderkirka zbog njegove prijašnje povezanosti s Bradom Pittom, smatrajući da je zbog toga subjektivan i na njegovoj strani.

S druge strane, Brad Pitt sada sa svojim odvjetničkim timom ulaže prigovor uz napomenu kako je sudac bio iskren i kako je jasno dao do znanja da se privatno poznaje s njima. Upravo zbog toga Pitt smatra kako je tek sada napravljen sukob zbog odluke o micanju Ouderkirka, a budući da je u svibnju glumcu odobreno privremeno skrbništvo, uvjeren je kako bi sada moglo doći do poništenja te presude.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Nakon više od četiri godine napornih parnica, od kojih je svaka od njih nanijela štetu djeci, ali i njihovom ocu, strahujemo da bi važna i promišljena odluka o skrbništvu mogla biti poništena i to kao posljedica administrativne pogreške koja zapravo nije u potpunosti povezana sa sporom o skrbništvu', stoji u prigovoru sudu.