Držala ih je podalje od očiju javnosti

Neobičan potez holivudske ljepotice: Angelina Jolie na Instagramu podijelila slike kćeri Zahare i Shiloh

04.09.2021 u 15:54

Bionic
Reading

Holivudska glumica Angelina Jolie iznenadila je obožavatelje objavivši na nedavno otvorenom Instagram profilu fotografije svojih dviju kćeri dok čitaju, pišu mediji

Naime, glumica dosad ne samo da nije imala nikakav profil na društvenim mrežama, već nije željela javno dijeliti ni fotografije ni informacije o djeci.

'Ovo su omiljene knjige u našoj kući. Voljeli bismo znati koje su vama najdraže', napisala je uz fotografije. Na prvoj je šesnaestogodišnja Zahara Jolie-Pitt dok čita roman nobelovke Tony Morrison, 'The Bluest Eye' (Najplavije oči), prvi put objavljen 1970, a na drugoj fotografiji je petnaestogodišnja Shiloh koja čita knjigu 'The Dark Lady' britanskoga repera, novinara, autora, aktivista i pjesnika Akale, čije je pravo ime Kingslee James McLean Daley.

Osim Zahare i Shiloh, Jolie i njezin bivši suprug Brad Pitt roditelji su dvadesetogodišnjeg Maddoxa, sedamnaestogodišnjeg Paxa i trinaestogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

Dugogodišnja aktivistica za ljudska prava, Jolie je svoj Instagram račun otvorila tek u kolovozu, ušavši u povijest kao korisnica koja je najbrže dosegnula milijun sljedbenika.

  • +5
Angelina sa Shiloh i Zaharom na premijeri filma 'Zlurada' 2019. u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Prvi post koji je podijelila bilo je pismo afganistanske djevojke nakon što su zemlju zauzeli talibani. Pojasnila je da je osjećala potrebu pridružiti se društvenim mrežama da bi ukazala na nepravdu koja se događa u Afganistanu.

Glumica se zadnji put u javnosti pojavila s kćerima Zaharom i Shiloh krajem 2019. godine, kada su sve tri prisustvovale europskoj premijeri filma 'Maleficent' (Zlurada) u Rimu.