ne bi se više vraćala

Ida Prester opet nasmijala pratitelje na društvenim mrežama

18.11.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Voditeljica i glazbenica jedna je od aktivnijih na društvenim mrežama i gotovo uvijek objavi kakvu zanimljivu fotografiju, crticu iz vlastitog života, a danas je fanove na Facebooku nasmijala komentarom u kojem poručuje da se nada da će ostati udana

'Gledam ove nabrijane mlade, lude, pogledi, barenje, smišljanje uleta, zvjeranje po prostoriji, nervoza. Nadam se da ću zauvijek ostat udana samo da ovo nikad više neću morat prolazit', napisala je Ida te za tportal pojasnila što je htjela poručiti s tim statusom:

'Biti mlad i singl je stvarno uzbudljivo. Koga ću veceras sresti? Je li on taj? Zašto mi ne odgovara na poruku? Kako da joj priđem? Slatko mi je gledati klince kako smišljaju strategije i igraju igrice vikendom po kafićima i klubovima. Bulje u telefone, grizu nokte. Lijepo je to, ali hvala lijepa, ne bih se više vraćala', kaže zgodna voditeljica i glazbenica.

38-godišnja frontmanica grupe Lollobigida koja je prije nekoliko godina, nakon udaje za srpskog poduzetnika Ivana Peševskog, živi na relaciji Zagreb-Beograd, gotovo svakodnevno uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama uvijek zanimljivim objavama.

Jučer je proslavila 3. rođendan mlađeg sinčića Rija, a sina Roka je rodila u veljači 2014. godine.

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL