ne treba ih bacati

Genijalno rješenje naše voditeljice i glazbenice za popravak oštećenih potpetica

24.10.2017 u 18:36

Bionic
Reading

Nema žene koja u svojoj kolekciji ne posjeduje bar jedan poseban par cipela. I to ne bilo kakvih cipela, riječ je naravno o štiklama. Kada se na dogodi da se potpetice na štiklama oštete, Ida Prester je pronašla rješenje. Svojom objavom na društvenoj mreži svestrana voditeljica i glazbenica pokazala je kako je usavršila 'postolarsku vještinu' i spasila svoje cipele, a njezin 'izum' oduševio je žene na Facebooku

Da cipele kojima se oštetila, odnosno ogulila potpetica ne moramo otpisati Ida Prester pokazala je na Facebooku. Voditeljica i pjevačica je tako pokazala i svoju ekonomičnost te da stare cipele ne baca već ih popravlja.

'Žurilo mi se na posao, u zadnji tren sam primijetila velike rupe - oštećenja na peti. Nije bilo vremena za postolara, mozgala sam kako spasiti stvar. Obično crni lak za nokte pomaže, ali rupe su preduboke. Prokopala sam po tatinoj radioni i - eto! Super sam zadovoljna recikliranim štiklicama, drago mi je da je upalilo, a javila mi se i hrpa djevojaka koje su ‘popravile’ svoje po tom uzoru. Super pomoć za prvu ruku. Probajte!', ispričala je za Ida za tportal.

Ida se sjetila genijalnog trika za rješenje ovog problema, a sve što joj je za to trebalo bila je izolir-traka s kojom je oblijepila oštećeni dio. Štikle su u trenu izgledale gotovo kao nove.

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL