OČITALA LEKCIJU

Ida Prester: 'Djeca su slobodna i otvorena, poslije mi odrasli sve upropastimo'

09.05.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Oduvijek poznata po svojim stavovima, osobito kada je u pitanju odgoj, voditeljica i pjevačica Ida Prester još je jednom oduševila svoje pratitelje. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se njezin stariji sin Roko igra s igračkama koje, po mišljenju nekih, nisu namijenjene za dječake, već isključivo za djevojčice, a evo kako su reagirali njezini obožavatelji i prijatelji

Za svoju posljednju objavu na Instagramu, voditeljica i pjevačica Ida Prester dobila je samo pohvale. Naime, Ida je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se njezin stariji sin Roko igra s igračkama koje su, po mišljenjima nekih, namijenjene isključivo djevojčicama.

Riječ je o ružičastom dvorcu, princezi, ali i kočiji, baš poput one kakve imaju najpoznatije princeze iz bajki na svojim vjenčanjima, s kojima se njezin sin nije prestao, kako je napisala, dva sata igrati.

'Rokač se danas odlučio igrati samo s princezama, rozom kočijom i dvorcem. Dva sata se nije maknuo. A curice koje su donijele dvorac preuzele su njegov romobil. Djeca su slobodna i otvorena instinktivno, poslije mi odrasli sve upropastimo...nije puno, ali baš sam se razveselila ovome', napisala je ispod fotografije Ida Prester.

Komentari njezinih pratitelja bili su isključivo pozitivni, te ih je većina poduprla u njezinim stavovima u odgoju: 'Rodne uloge često nas čine neljudima, f... rules and be yourself! Drago mi je da postoje ovakvi roditelji! Respect.'

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL