OPREMILA SE LIJEKOVIMA

Putovanje s djecom na drugi kraj svijeta: Ida Prester u avanturi života

16.02.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Iako je poznata po svom avanturističkom duhu i čestim putovanjima, izazov koji je čeka naredna dva tjedna i za Idu Prester će biti nešto sasvim novo. Sa suprugom, dječicom i dadiljom odletjela je u daleki Vijetnam

'Cherga krenula. Šleper kofera, dvoja kolica, dvoje sitne dječice, mi i Goca, šefica ekspedicije. 15 sati aviona, 2 tjedna vijetnamske avanture, 14 kila živaca u rezervi. Pomoz Bog', poručila je svim svojim pratiteljima na društvenim mrežama glazbenica i voditeljica Ida Prester i tako najavila svoje putovanje u Aziju.

Svoju strast za putovanjima Ida nije zaustavila ni kada je prije četiri godine po prvi puta postala majka malenom Roku kojeg je dobila sa suprugom Ivanom Peševskim, a avanture po svijetu nastavile su se i nakon dolaska drugog sina Rija koji je na svijet došao u studenom 2016. godine.

Ipak, ovo će putovanje biti nešto drugačije i zahtjevnije. Dva tjedna na novom kontinentu u novoj drugačijoj klimi s i dvoje male dječice zahtijevat će mnogo strpljenja, pa je zato na put s obitelji otputovala i dugogodišnja dadilja Goca kojoj je ovo ujedno i prvi let zrakoplovom.

Netom prije samog odlaska na aerodrom, 39-godišnjakinja je pokazala i što je bilo najvažnije spakirati za ovako dalek put.

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Za sat vremena krećemo za Vijetnam! Osnovna priprema - lijekovi za djecu za prvu ruku', napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi mnoštvo kutijica dječjih lijekova kao i ostalih preparata koji su bitni za zdravlje njezinih malenih nasljednika. Pritom je naglasila kako je suprug taj koji brine da nešto ne pođe po krivu i simpatično mu dodijelila nadimak hipohondra.

Goca <3 #firsttimeflyer #nijesvejedno #idemooo #mangatravel #mangatrip

Objavu dijeli Idaprester (@idaprester1985)