ODMOR BEZ DJECE

Bračna idila Ide Prester u praznom hotelu: 'Opet mladi, opet par'

16.04.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Zbog novog poslovnog angažmana, voditeljica i pjevačica Ida Prester ostavila je sinove Roka i Rija u Beogradu te sa suprugom Ivanom Peševskim požurila u Rovinj. Nakon što je odradila još jednu voditeljsku ulogu na Danima komunikacija, Ida je otkrila kako će se sa suprugom opustiti

'Bračna idila. Konferencija završila, hotel se ispraznio, sauna je nasha. Na putu za dole patuljasta žena i džinovski muž koji se ne voli slikati. Opet mladi, opet par.' Napisala je to ispod fotografije voditeljica i pjevačica Ida Prester, na kojoj u hotelskom liftu radi u ogledalu fotografiju sebe i svog supruga Ivana Peševskog.

Odjeveni u iste, bijele, hotelske kućne ogrtače, njezin suprug okrenuo je leđa kako ne bi morao pozirati, a Ida je otkrila kako su bademantili, koji je njoj gotovo do polovice lista, dok je njezinom suprugu daleko iznad koljena, iste veličine.

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ida Prester sa suprugom trenutno boravi u Rovinju, gdje su sudjelovali na Danima komunikacija, dok su njihovi sinovi Roko i Rio ostali u Beogradu s bakom i djedom.

Mama i tata u izlasku #elleparty #casual #youngatheart

Objavu dijeli Idaprester (@idaprester1985)