vječni zavodnik

Iako solira već tri godine, Stjepan Hauser ne odriče se društva atraktivnih djevojaka

11.12.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Od 2011., nakon obrade hita Michaela Jacksona 'Smooth Criminal' kad su kao 2Cellos uzletjeli u svjetski glazbeni vrh, osim po poslovnim uspjesima, Stjepan Hauser je vrlo brzo postao jednako zanimljiv zbog svog privatnog života i ljubavnih veza. Medijski najeksponiranija bila je ona s Jelenom Rozgom, a od prekida s njom stalno intrigira javnost fotografijama i objavama na društvenim mrežama, mijenjajući ljepotice za koje se odmah nagađa da su mu nova ljubav

Najprije je to bila seksipilna pijanistica Lola Astanova, s kojom je i glazbeno surađivao pa se naslikavao s Fani Stipković. Nakon toga je naš proslavljeni violončelist objavljivao snimke na kojima pjeva s Valentinom Angelicom te Benedettom Carretti.

  • +4
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Zadnjih dana Stjepan Hauser uživa u snimanju obrada božićnih skladbi poput svima dobro poznatih 'Last Christmas', 'Winter Wonderland', 'Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!', 'All I Want For Christmas Is You', a u tom videu su mu se pridružile i četiri zgodne djevojke odjevene crveno-bijele božićne kostimiće.

Jedna od njih se pojavljuje i u njegovom posljednjem videu u kojem je obradio skladbu 'Santa Baby', a on nije odolio da ne pozira s njom u zavodljivom izdanju.

Na Instagramu je nedavno odgovarao na pitanja pratitelja. Rekao je da slobodno vrijeme provodi šetajući i otkrio je da mu je najdraža Oliverova pjesma 'Trag u beskraju', a fanove je zanimalo i nezaobilazna stvar - ima li djevojku. Glazbenik je konačno odlučio odgovoriti: 'Ne, moja zadnja veza je završila prije tri godine i od tada sam sam', napisao je.