DOSADNA VLAGA

Iako je tek završila uređenje kuće, Danijela Dvornik našla se u problemu s kojim se suočavaju mnoga kućanstva

26.10.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Pune četiri godine trajalo je preuređenje doma Danijele Dvornik na otoku Braču i sada, kada je trebala napokon uživati u onome što je stvorila, pojavio se problem - vlaga koja izbija po zidovima kuhinje, zbog čega je tražila pomoć i savjete na društvenim mrežama

'Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanja za glavu, ali vrijedilo je. I sad kad je kraj, nije kraj jer još trebaju doći tende za terase, a isto tkao postoje još neke stvari za rješavanje', napisala je Danijela Dvornik ljetos, otkrivši kako je nakon četiri godine privedeno kraju uređenje njezinog doma na otoku Braču. Tom prilikom rekla je i kako je cijeli izgled otočkog doma odredila kuhinja, koja joj pak sada priređuje najveće probleme.

Naime, kako je otkrila u najnovijoj objavi na Instagramu, točnije u videu kojeg je snimila, po zidovima kuhinje Danijeli Dvornik izbija vlaga.

'Prilikom renovacije, napravili smo sve što smo mogli. Prva godina je bila super i nije se ćutila nikakva vlaga, no prošle godine počela se pojavljivati i širiti. Taman sam sve uredila i onda se to pojavilo', očajna je Danijela Dvornik. Otkrila je i kako je kod nje riječ o kapilarnoj vlagi, a onda je zatražila i savjete vjernih pratitelja.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Sama je otkrila kako su joj stručnjaci ponudili nekoliko rješenja. Jedna je da se s vanjske strane napravi nova izolacija u temeljima, no budući da se susjedova kuća naslanja na njezinu, to nije moguće. Ponuđena joj je i solucija da se zidovi premažu emulzijom, no u njezinom slučaju, a za što, kako kaže, nema živaca, to bi značilo da mora micati cijelu kuhinju i onda ju ponovno vraćati.

FUNKY MONKEY JUNGLE TOUR

Nakon preseljenja u Istru, Ella Dvornik Pearce pojavila se i na svom prvom događanju i to u Rijeci

Pogledaj galeriju

Sve više, priznaje, razmišlja o aparatu koji je spojen u struju, a u konačnici joj, kroz smijeh priznaje, ostaje i varijanta da ostavi tako zid da izbijaju fleke, jer su tako obojani zidovi, koji izgledaju 'staro i pohabano', trenutno veliki trend u uređenju doma.