IDE JOJ JAKO DOBRO

Danijela Dvornik ovog je ljeta savladala novu vještinu, a sada se time pohvalila na društvenim mrežama

15.09.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Nakon što je završila preuređenje svoje kuće na otoku Braču, Danijela Dvornik napokon se može posvetiti sebi, a među to spada i zdrav život. Ovoga je ljeta isprobala veslanje na supu, koje je u posljednje vrijeme pravi hit, i pokazala se kao pravi maher

'Jedan običan radni dan', stoji pored tri fotografije objavljene na Instagram profilu Danijele Dvornik snimljenih u uvali na otoku Braču. Riječ je o fotografijama na kojima Danijela odjevena u dvodijelnom kupaćem kostimu vesla na sup dasci po uvali i dobro joj ide.

No, nakon nekog vremena se umorila i legla na dasku kako bi odmorila. Upravo na toj fotografiji do izražaja je došla i tetovaža na njezinoj nozi, ali i trbuhu.

Posljednjih godina Danijela Dvornik odlučila je privesti kraju svoju dugogodišnju bitku s kilogramima, zbog čega redovito vježba i pazi na prehranu.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

A ovo ljeto, budući da je njezina kći Ella Dvornik Pearce sa suprugom Charlesom i kćerima Balie Dee i Lumi Wren iz Zagreba odselila u Istru, gdje su kupili kuću, Danijela se posvetila nekim svojim guštima, među koje spada i konačno završetak preuređenja njezine kuće na Braču, gdje provodi veći dio godine.