nova životna stranica

I Stjepan Hauser se odlučio za unosan biznis kojim se bave brojne strane i domaće zvijezde

04.01.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Dobra boca vina, složit će se mnogi, neizostavna je komponenta na stolu. Bilo da je riječ o Hollywoodu ili Hrvatskoj, vina su novi poslovni pothvat u kojem, čini se, svaka 'veća faca' želi svoj udio. Jedan od njih je i naš slavni violončelist

Stjepan Hauser dugi niz godina bio je član svjetski poznatog dua 2Cellos, a sada nastavlja svoju karijeru. Uz to bavi se Istrijan odlučio i za unosan biznis poput Stinga, Mary J. Blige, Sarah Jessice Parker, Cameron Diaz, Paula Newmana, Gerard Depardieu, Dana Aykroyda, Željka Bebeka, Dražena Zečića, Petra Graše i mnogih drugih.

Svoje vino nazvao je jednostavno - Hauser. 'Moderna i klasična glazba mogu se svirati na prekrasnom instrumentu; na isti način, tradicija i inovativnost mogu se izraziti u najboljim vinima', stoji na stranici na kojoj promovira svoje vina. Proizvode se u selu u vinskoj regiji Tokaj, a cijene butelja su 200 i 300 eura.

Nedavno je violončelist postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon što je objavio video iz vinograda. Na njemu šeće vinogradom, reklamira vlastiti video u elegantnom, plavom odijelu. Dok ispija vino, govori: 'Gospodična, ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Okus ljubavi i romantike, konačno u boci. Gospodična, ovo može biti poslano tebi i možemo zajedno uživati u našoj novoj avanturi.'

  • +8
Stjepan Hauser Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Twitter se ubrzo užario objavama na račun Hauserove snimke. Mnogi komentari su bili u smjeru da je 'vrlo neugodan'. 'Bos sam i pijem vino, pomalo pripit i natucam talijanski', 'Nikad nije znao komunicirati riječima, ali ono baš nikad. Obožavao sam njihove svirke i molio sve svece u koje ne vjerujem da začepi u pauzama između kompozicija', 'Cringe malo jači...', 'Mene je blam u njegovo ime', samo su neke od kritika.